jakke vindjakke/frakke skjorter strik/t-shirt bukser/jeans sko accessories
bryllup og fest habitter og smokings nye mærker

Handelsbetingelser

Hvis du får lyst til at handle med os, acceptere du betingelserne nedenfor, det er derfor vigtigt at du læser dem inden du handler.

Levering / Fragt-afhentning

Vi vil gøre vores bedste for at afsende din ordre med det samme, men en leveringstid på 2-4 hverdage vil kunne på regnes.
Vi tager forbehold for udsolgte varer.
Vi sender alle varer via post Danmark: track and trace system.
Vi levere til Danmark, Grønland, Færøerne og Europa.
Levering til Grønland, Færøerne og Island bliver sendt tax free.
Ved køb I Danmark har vi GRATIS FRAGT.
Grønland, Færøerne og Europa er fragten kr. 210,00 uanset vægt.
Returporto betales af køber.

Betaling

Følgende kort modtages Dankort / Visa, Mastercard/ Eurocard, American Express, Visa.
Alle priser er i Danske kroner og inklusive moms.
Beløbet bliver først trukket når varerne er afsendt.
Din betaling er sikret af Epay Payment services. Kommunikationen mellem dig som kunde og Epay er krypteret, så hverken www.stengolman.dk eller andre vil opfange dine kort og kontooplysninger, som du indtaster ved betalingen af din bestilling.

Bytte/ fortrydelsesret

Hvis du ikke har modtaget den rigtige størrelse eller vare, kan den returneres eller ombyttes inden for 14 dage, du skal returnere varen ubrugt og i dens oprindelige stand, med prismærket på. Husk at vedlægge retursedlen med varen.
Vi returnerer købsbeløbet minus fragt til din konto, når vi har modtaget varerne. Beløbet bliver overført til det kreditkort, som varerne er blevet betalt med.
Husk at gemme postkvitteringen for indleveringen af din vare.
Hvis du har en reklamation, sender du den til os, vi vil så enten reparere den eller erstatte den med en ny.
I tilfælde af vi ikke kan tilbyde dig en erstatningsvare, tilbagebetaler vi købsbeløbet til det kreditkort som varerne er blevet betalt med.
Du har 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Reklamationsretten dækker dog ikke skader, slitage eller fejl opstået på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindelig slid.

Sikkerhed og behandling af personoplysninger

Når du som kunde handler hos www.golman.dk bliver navn, adresse telefonnummer og E-mail adresse opsamlet. Disse oplysninger bliver opbevaret i 5 år i overensstemmelse med bogføringslovens regler om opbevaring af regnskabsmateriale og bliver på ingen måde videregivet eller solgt til tredjemand. Som registreret har du altid mulighed for indsigt, og du kan gøre indsigelser mod en registrering i forhold til reglerne i persondataloven. Når der indsamles personoplysninger hos www.golman.dk sikrer vi altid, at det sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke.
På www.golman.dk benytter vi SSL, når du betaler online. SSL er et digitalt certifikat til bekræftelse af kodede data, så dine personoplysninger beskyttes mod misbrug.
Som betalingssystem anvendes Epay SSL. Epay er godkendt af PBS og overholder alle de krav om sikkerhed som PBS opstiller. Epay er også godkendt af Verisign og benytter et krypteringscertifikat her fra.
www.sten golman.dk bruger logstatestik. Det vil sige at vi opsamler informationer, som kan give os et bedre billede af de besøgendes adfærd til, på og fra hjemmesiden. Logstatistikken bruges kun til at optimere hjemmesiden og dens funktioner

Forbehold

Der tages forbehold for udsolgte varer, samt fejl og mangler i billeder, priser og beskrivelser.

Venlig hilsen Sten Golman

KONTAKT OS
+45 33 14 50 80
FØLG OS PÅ FACEBOOK TILMELD NYHEDSBREV